Seriál veteránských setinových rallye Classic Challenge spouští přihlášky

23.11.2023

Tradičně v závěru listopadu otevírá tým pořadatelů z jihočeského týmu ČK motorsport přihlášky do veteránských setinových rallye, které bude pořádat v nadcházející sezoně jako součást seriálu Classic Challenge 2024.

Hlavní dějištěm pátého pokračování Spring Classic bude v sobotu 13. dubna město Jindřichův Hradec, kam se jarní podnik vrací po třech letech. Zázemí soutěži poskytne čtyřhvězdičkový OREA Hotel Concertino. Přípravy jsou v plném proudu, o detailech budeme informovat s dostatečným předstihem.

Vyvrcholení Classic Challenge se odehraje stejně jako v minulých letech během největší tuzemské setinové rallye South Bohemia Classic. Centrem patnáctého ročníku bude ve dnech 6. a 7. září osvědčený Hotel Resort Relax v Dolní Vltavici. Trasa sobotní etapy tentokrát zavede veteránisty na Šumavu.

Kromě online registrace do Spring Classic a South Bohemia Classic jsou na webových stránkách jednotlivých rallye k dispozici rovněž jejich předběžná pravidla, která doznala oproti minulé sezoně pouze drobných změn. Nejvýhodnější vklad je splatný do konce roku 2023, v případě zájmu o účast v obou podnicích je možné uhradit sdružené startovné až do 31. března 2024.

Kalendář Classic Challenge 2024

V. Spring Classic | 13. 4. 2024 | www.springclassic.cz

XV. South Bohemia Classic | 6. – 7. 9. 2024 | www.southbohemiaclassic.cz

Foto: Petr Skřivánek