Přihlášky do soutěží Classic Challenge 2022 jsou online

1.12.2021

Veteránské klenoty na čtyřech kolech jsou už sice pár týdnů zazimovány, avšak pro organizátory setinových rallye klasických vozidel nová motoristická sezona právě začíná. Od prvního prosincového dne se můžou zájemci o účast v Classic Challenge 2022 zaregistrovat do jednotlivých podniků, anebo se za zvýhodněných podmínek přihlásit rovnou do celého seriálu.

Po úspěšné letošní premiéře odstartuje Classic Challenge 2022 v sobotu 23. dubna třetím ročníkem Spring Classic. Centrem jednodenní setinové rallye bude tentokrát město husitů Tábor. Přípravy soutěže jsou v plném proudu, o detailech budeme posádky informovat s dostatečným předstihem.

Seriál konaný pod taktovou zkušeného jihočeského týmu ČK motorsport a valašské agentury INUA bude pokračovat těsně před letními prázdninami na téměř opačném konci republiky při Moravian Wallachia Classic. Druhý ročník stále ještě neokoukané rallye se uskuteční ve dnech 24. a 25. června.

Vyvrcholení Classic Challenge se odehraje stejně jako v letošním roce při největší tuzemské setinové rallye South Bohemia Classic. Dějištěm třináctého pokračování oblíbené soutěže bude tradičně Hotel Resort Relax v Dolní Vltavici, který v termínu 9. a 10. září opět zaplaví skvostné veterány. Úspěšné dvojice s největším počtem bodů nasbíraných v průběhu celého roku budou dekorovány právě tady při slavnostním galavečeru.

Posádkám plánujícím účast v celém seriálu Classic Challenge 2022 doporučujeme vyplnit přihlášku pouze do Spring Classic a zaškrtnout všechny tři soutěže. Zájemci o účast v jednotlivých podnicích se můžou zaregistrovat na webové stránce konkrétní rallye.

Pokud ještě stále zvažujete účast, nechte se navnadit filmem dokumentujícím průběh ÚAMK Classic Challenge 2021!

Kalendář Classic Challenge 2022

III. Spring Classic | 23. 4. 2022 | www.springclassic.cz

II. Moravian Wallachia Classic | 24. – 25. 6. 2022 | www.mwc.cz

XIII. South Bohemia Classic | 9. – 10. 9. 2022 | www.southbohemiaclassic.cz

Foto: Petr Skřivánek, video: Ondřej Kroutil