South Bohemia Trophy odstartuje v Písku. Přihlášky jsou online

12.11.2019

Vážení soutěžící,

v závěru minulého týdne jsme na výstavě Classic Expo v pražských Letňanech oficiálně představili novou setinovou rallye klasických a sportovních vozů Spring Classic. Jak jsme Vás informovali již na konci září, soutěž se uskuteční v sobotu 18. dubna. Motoristická akce, kterou jsme se rozhodli uspořádat na základě podnětů mnohých posádek, bude mít start i cíl v jihočeském městě Písku a trasa o celkové délce kolem 200 kilometrů zavede účastníky do srdce Šumavy. Během jediného dne se tak projedete například kolem Vydry, zavítáte na Modravu, Kvildu nebo vystoupáte k vrcholu Churáňova či Javorníku.

Začátek nového školního roku bude patřit jedenáctému ročníku South Bohemia Classic, která se pojede v tradičním termínu hned po letních prázdninách – 4. a 5. září. Soutěž odstartuje v Českých Budějovicích, chybět nebude Grand Prix Kaplice, průjezd historickým centrem Českého Krumlova ani nové a dosud nepoznané úseky. Dějištěm večerního společenského programu a hlavním zázemím rallye bude po celou dobu konání akce čtyřhvězdičkový Hotel Resort Relax v Dolní Vltavici.

Pokud máte zájem se zúčastnit některé z našich rallye, registrujte se online na www.springclassic.cz nebo www.southbohemiaclassic.cz. V případě startu v obou podnicích budete bodovat do samostatně hodnoceného seriálu South Bohemia Trophy 2020. Díky sdruženému startovnému jsou přihlašovací vklady do každé soutěže zvýhodněny, startovné pro stálé účastníky je při úhradě do 31. prosince 2019 levnější než v letošním roce.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme za Váš zájem o naše veteránské soutěže a těšíme se na viděnou nejpozději v září 2020.

Jménem celého organizačního týmu

Pavel KACEROVSKÝ
ředitel South Bohemia Trophy
www.springclassic.cz
www.southbohemiaclassic.cz

Telefon: +420 728 547 505
E-mail: kacerovsky@ckmotorsport.cz

Foto: Petr Skřivánek a Jindřich Lasík, Autokaleidoskop.cz